Nooit 3 zonder 4

De gemakkelijkste uitwedstrijd van deze kalender kondigde zich aan.
BBC FENICS LEUVEN U16, als ongeslagen co-leider tegen BBC HAACHT die nog geen wedstrijd gewonnen had.

Na een wat rommelig begin met langs beide kanten veel balverlies en de nodige missers namen we langzaam afstand van onze tegenstander: 4 – 14 na de 1ste quarter.

De vele rotaties die onze coach doorvoerde en, het moet gezegd, niet al te zeker acterende tegenstander, zorgden niet voor de nodige inspiratie bij onze jongens maar desondanks was de afwerking al beter in de 2de quarter: 15 – 37.

Waarschijnlijk wou de scheidsrechter er zich zo vlug mogelijk van afmaken want waar normaal 10 minuten wordt gerust, kregen we maar 7 minuten om onze batterijen op te laden.

En diezelfde scheidsrechter had dan waarschijnlijk nog iets verkeerd gegeten tijdens de rust
(note: het zal zeker geen van de lekkere appelsienen zijn die Eva had gesneden) want op korte tijd kreeg zowel 1 van onze spelers en onze “altijd kalme” coach een technische fout aangesmeerd.

In ieder geval lieten onze vijf op het veld het niet aan hun hart komen en werd de score verder uitgediept met als eindresultaat 31 – 76.

Weeral een dikke pluim voor onze squad en even alleen leider na 4 speeldagen.

Volgende week allen present voor DE wedstrijd om de leidersplaats tegen JETS ZAVENTEM.

gerelateerde posts

FENICS LEUVEN

Basketbal club

Wij zijn een club met een groot hart voor basketbal. Met ons U16 team en herenteam genieten we volop van de sport en proberen we zo hoog mogelijk te scoren!

FENICS LEUVEN

Favorieten
Informatie

Praktische informatie

Agenda
Scroll to Top

Praktische informatie