,

31/3 U16 Teambuilding

One team

Onder het motto “ONE TEAM” zijn op paaszondag de spelers van Fenics U16 samen met hun trouwe supporters gaan karten @ Extreme Kart Herselt ten einde de cohesie en groepsgeest te bevorderen (moest dit nog nodig zijn?).
Gedrevenheid en competitie zit in de genen van deze coherente groep gezien ze ook in deze sport het beste van zichzelf wilden tonen.
Ook enkele ouders sloten zich aan bij hen maar voor hen was het eerder onder het motto “deelnemen is belangrijker dan winnen”.
Na 4 spannende ritten mocht Melvin (broer Sean) het hoogste schavotje betreden, geflankeerd door onze coach Lennert (alias Kulderbeat) op de 2de plaats en David (andere broer Sean) op de 3de plaats.
Maar eveneens proficiat aan alle andere deelnemers.
De leuke dag werd afgesloten @ Happy Wok Diest alwaar de  honger gestild met een à volonté buffet. Iets wat onze jonge garde zich dan ook liet smaken na de sportieve inspanningen.
CU next time 4 …?
#Risefromourashes

gerelateerde posts

FENICS LEUVEN

Basketbal club

Wij zijn een club met een groot hart voor basketbal. Met ons U16 team en herenteam genieten we volop van de sport en proberen we zo hoog mogelijk te scoren!

FENICS LEUVEN

Favorieten
Informatie

Praktische informatie

Agenda
Scroll to Top

Praktische informatie