,

21/4 U16 Dilemma

Met de komst van de ongeslagen leider Grimbergen kregen onze U16’s na een break van 4 weken zonder wedstrijd direct een tegenstander van formaat voorgeschoteld.

De 50 punten verschil van de heenwedstrijd in gedachten, wilden de jongens het ditmaal niet zover laten komen. Na een aarzelende start vonden ze vlot de weg naar het doel en gaf de 29-27 ruststand hoop om Grimbergen de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen.

Maar waar de tegenstander de shots initieel miste, vlogen deze er in het 3de quarter wel in. We konden nog even aan klampen maar, ook door foutenlast (kleine voetnoot: Jan die 2de official was, stuurde zijn zoon Ruben met zijn 5de fout van het terrein), moesten we toch eervol het hoofd buigen: 55 tegen 66.

Moeten we nu triest zijn om de gemiste kans of blij om de uitstekende wedstrijd die onze squad heeft gespeeld?
Feit is dat we al het goede moeten mee nemen naar de volgende wedstrijd, volgende week zondag thuis in Wilsele tegen Aarschot.

CU all there #only1TeamFenics
P.S. Speciale bedanking aan onze trouwe supporters die vanaf de 1ste minuut het team voor 100% aanmoedigden.
Zelfs de officials waren onder de indruk van de sfeer en het enthousiasme!

gerelateerde posts

FENICS LEUVEN

Basketbal club

Wij zijn een club met een groot hart voor basketbal. Met ons U16 team en herenteam genieten we volop van de sport en proberen we zo hoog mogelijk te scoren!

FENICS LEUVEN

Favorieten
Informatie

Praktische informatie

Agenda
Scroll to Top

Praktische informatie