,

18/2 Derby tegen Triton

Na zeven opeenvolgende verliespartijen werd dit de wedstrijd tegen onze medestrever Triton Leuven BBC waarin onze jongens dienden te bevestigen.

Onze jongens van Fernics en de jongens van Triton speelden samen bij de Leuven Bears. Nu komen we dan elk met een zelf opgestarte ploeg tegen elkaar uit in P1.
Heel leuk voor hen en ook leuk voor de supporters.

De derby kondigde zich voorafgaand aan de wedstrijd positief aan gezien de voltalligheid van onze kern waarbij onze coach op 12 spelers kon rekenen.

Vanaf het begin sloot onze verdediging als een bus: Q1 15-16. Ook in Q2 ging Fenics verder op dit elan en ondervond ons team geen tegenzet vanwege Triton.

Bovendien begonnen de driepunters bij ons steeds vlotter binnen te vallen: Q2 21-11. Het vervolg was een gelijk opgaande 2de helft met een eindwinst als resultaat: Q3 13-11 en Q4 11-12.

Dit was een deugddoende en broodnodige overwinning die het vertrouwen van onze groep een boost zal geven, en waarop verder gebouwd zal worden gedurende de aankomende wedstrijden.

Na het fluitsignaal werd er even tijd gemaakt voor een wederzijdse verbroedering met een groepsfoto als afsluiter van een mooie zondagavond.

Jonathan 6, Yannick 4 , Arne 5, Vlad 15, Karel 3, Cédric 5, Vincent 4, Stijn 1 & Kosta 17

gerelateerde posts

FENICS LEUVEN

Basketbal club

Wij zijn een club met een groot hart voor basketbal. Met ons U16 team en herenteam genieten we volop van de sport en proberen we zo hoog mogelijk te scoren!

FENICS LEUVEN

Favorieten
Informatie

Praktische informatie

Agenda
Scroll to Top

Praktische informatie